Vitatec Global Diagnostics


Het betreft een uniek meetsysteem dat is ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland. Sinds 1993 werken artsen en therapeuten in veel Europese landen waaronder Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland al met dit systeem. Hun ervaringen zijn zeer positief.

Het meetsysteem meet de energetische structuren van het lichaam op veilige en nauwkeurige wijze. U wordt aangesloten op het apparaat met behulp van 2 elektroden op uw enkels. Gedurende 8 minuten worden er elektromagnetische frequenties door het lichaam gezonden. Hierdoor zijn verstoringen in het lichaam te signaleren, ook al voordat er lichamelijke klachten optreden. Door deze meting krijgt u een duidelijk beeld van hoe het is gesteld met uw gezondheid en kunnen oorzaken van klachten worden opgespoord.  

De meetresultaten worden op een computerscherm in duidelijke grafieken en in een speciale 3D-presentatie weergegeven. Op deze manier kunt u zelf zien waar precies in het lichaam verstoringen  aanwezig zijn. De energetische gezondheidstoestand van alle organen (bijvoorbeeld de nieren, de longen en het hart) en systemen van het lichaam (bijvoorbeeld het lymfatisch systeem, het spijsverteringssysteem, het immuunsysteem en het systeem waartoe de spieren, skelet en gewrichten behoren) worden zichtbaar gemaakt.

De lichaamsmeting en behandeling is niet belastend voor het lichaam.

Gezondheidsstudio Sanique Tel: 06 -50 83 93 84 E-mail: info@sanique.nl